Wat zijn de tarieven van Bodylifeplan?

Wat zijn de tarieven van Bodylifeplan?

Doe de Afslanktest:

arrow-down

Hoe het werkt

Zodra we je antwoorden hebben ontvangen bellen we je om samen een persoonlijke kennismaking in te plannen. Tijdens die kennismaking kun je rustig sfeer proeven, terwijl we jouw wensen en de best passende programma’s doornemen. Daarna bepaal je zelf of je er vertrouwen in hebt dat wij jou verantwoord kunnen helpen starten met je gezondere, fittere leefstijl. Net als de vele mensen voor jou.

Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’.
We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact op. Welkom bij Bodylifeplan!

Het best passende programma
Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere en slankere leefstijl

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere en slankere leefstijl

Maak kennis met Bodylifeplan en ontdek welk programma het beste past bij jouw wensen en behoeften.

Maak kennis met fitness

Meestgestelde vragen (en antwoorden!) over de Bodylifeplan Afslanktest

Nee, de Afslanktest invullen is en blijft gratis en vrijblijvend
Zodra we je antwoorden hebben ontvangen bellen we je om samen een persoonlijke kennismaking in te plannen. Tijdens die kennismaking kun je rustig sfeer proeven, terwijl we jouw wensen en de best passende programma's doornemen. Daarna bepaal je zelf of je er vertrouwen in hebt dat wij jou verantwoord kunnen helpen starten met je gezondere, fittere leefstijl. Net als de vele mensen voor jou.
Ja natuurlijk. We beseffen dat het soms wennen is. Mede daarvoor is ook het regelmatige contact en overleg met je persoonlijke coach.
Het aanbod van Bodylifeplan omvat alles van fitness tot ontspannen

Het aanbod van Bodylifeplan omvat alles van fitness tot ontspannen

Een lidmaatschap gericht op jouw persoonlijke doelen. Ja, dat kan met Bodylifeplan! Met ons uitgebreide aanbod zijn wij al meerdere jaar dé specialist voor fitness, voeding en ontspanning in Zwolle. Ons uitgebreide aanbod omvat de volgende diensten: personal training, boxfit, voedingsadvies en massage. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken!