Beweging
arrow-down

Maak kennis met beweging bij Bodylifeplan

Maak kennis met ons uitgebreide aanbod op het gebied van beweging met zowel binnen, als buiten lessen.

Cardio en Kracht bij Bodylifeplan
Bij Bodylifeplan sport jij op een rustige en kalme manier. Door 2 of 3 keer in de week alle spiergroepen te trainen kan iedereen, zonder een te intensieve inspanning, afvallen.

Rustig resultaat behalen
De aanpak van Bodylifeplan is voor iedereen haalbaar, er wordt rekening gehouden met blessures, leeftijd etc. Naast de normale cardio apparatuur maken de onderstaande mogelijkheden Bodylifeplan de plek voor jou.

Personal group training
Sport indoor met een kleine groep gericht op jouw persoonlijke doelen. In de small group trainingen is er veel ruimte voor persoonlijke begeleiding.

Boksfit
“Boksen, ja leuk, maar dat kan ik helemaal niet.”

Wees gerust! Het is zeer laagdrempelig en voor de gemiddelde leeftijd. Dus je hoeft helemaal niets te kunnen. Juist voor die doelgroep geeft Bodylifeplan laagdrempelige Boksfit lessen. Een combinatie van conditie oefeningen gerelateerd aan boksen en coördinatie oefeningen.

Parkinsonboksen
Opboksen tegen Parkinson. En niet alleen Parkinson want onze trainingen zijn ook uitermate geschikt voor mensen met CVA NAH , blinden en slechtziende, en doven en slechthorende.

Powerwalking
Wandelen op een hoog tempo in combinatie met oefeningen om u fitter te maken. Powerwalking vindt plaats in de sporttuin aan de van Karnebeekstraat, Weezenlandenpark of Westerveldsebos. Dit is onder begeleiding van Nick Kamperman of Marian van Ast.

Wandelcoaching Westerveldse bos
Wandelen onder begeleiding van een van onze ervaren coaches. Onze coaches helpen je graag om fitter en gezonder te worden.

Contact opnemen