Over Bodylifeplan in Zwolle

Over Bodylifeplan in Zwolle

Bodylifeplan helpt leden al jaren weer fitter, gezonder en slanker te worden. En te blijven. De coaches staan garant voor 100% persoonlijke begeleiding. Interesse? Start dan nu met een Gratis Kennismakingsweek.

Maak kennis met Bodylifeplan via onze bedrijfsvideo

arrow-down

Waarom leden kiezen voor Bodylifeplan

100% persoonlijke begeleiding
100% persoonlijke begeleiding

Nieuwe leden starten bij Bodylifeplan altijd met: een persoonlijke intake, trainingsplan op maat, desgewenst voedingscoaching op maat, regelmatige voortgangsmetingen en enthousiaste en inspirerende clubgenoten

Ruim aanbod aan trainingen
Ruim aanbod aan trainingen

Bodylifeplan biedt verschillende mogelijkheden, zowel binnen en buiten trainingen en is toegankelijk voor alle niveau's

Aangesloten bij BGN
Aangesloten bij BGN

Jouw afslanktraject kan vergoed worden vanuit aanvullende pakket door zorgverzekeraars! Zk.* Unive, OHRA, Delta Loyd. ONVZ, MENZIS, Friesland,CZ etc

Persoonlijk voedingsadvies
Persoonlijk voedingsadvies

Samen met je persoonlijke coach maak je een persoonlijk voedingsplan.

Ons team

Marian
Marian

Eigenaar / Trainer

Nick
Nick

Trainer

Jeanette
Jeanette

Ademcoach

Marja
Marja

Haptotherapeute

Joost
Joost

Fysiotherapeut

Elske
Elske

Fysiotherapeut / Acupuncturist

Meer info?

Heb je een vraag of opmerking? Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Wat onze leden zeggen

"Na het falen voor een sporttest was ik compleet mijn motivatie verloren voor het sporten. Door de goede en fijne hulp met langzaam de draad weer oppakken heb ik me draai weer gevonden. Werknemers van Bodylifeplan heel erg bedankt!"

Ilona

"Fijne sportschool! Persoonlijke aandacht en je wordt op een posititive manier gestimuleerd. Werkt voor mij heel goed dat je je aanmeldt voor een les. Vooral het buiten circuit is leuk om te doen."

Monic

"Een fijn sportschool met kundige begeleiding. Voor mij was het de sleutel tot een complete leefstijlverandering."

Patricia

"In corona tijd gestart omdat ik te zwaar was geworden. 2 x per week gaan trainen en voedingsplan gekregen. 10 kilo afgevallen en ben me veel fitter gaan voelen. Trainingen zijn binnen of buiten met begeleding. Je kunt ook zelf bepalen wanneer je traint ( dat hoeft dus niet steeds op hetzelfde tijdstip) "

Cecile

circle-arrow-left
circle-arrow-right
Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere, slankere leefstijl.

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere, slankere leefstijl.

Bodylifeplan in Zwolle: Jouw partner voor fitness, voeding en ontspanning

Het is al jaren bekend dat Bodylifeplan mensen uit Zwolle helpt op het gebied van fitness, voeding en ontspanning. Ons diverse aanbod maakt het voor onze leden mogelijk om hun doelen te bereiken en te behouden. Met onze Gratis Kennismakingsweek en onze Leefstijltest geven we iedereen de kans om gratis kennis met ons te maken. Bovendien staat ons competente team altijd voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken!

Maak kennis met Bodylifeplan